MEASY RC11 Air Mouse + billentyűzet

MEASY RC11 Air Mouse vezeték nélküli billentyűzet + egérEgér, billentyűzet, távirányító egyben

A MEASY RC11 Air Mouse egy intelligens, kétfunkciós beviteli eszköz: air mouse (légegér) és vezeték nélküli billentyűzet egyben. A klasszikus egérmutató mozgását a beépített giroszkóppal vezérelheti a levegőben való mozgatással és rázással – a használata nagyon egyszerű és könnyedén megtanulható. 
A billentyűkkel a gyakran használt karaktereket, betűket és szimbólumokat viheti be, anélkül, hogy sík felületre kellene helyeznie az eszközt.
A kettős funkcionalitásnak köszönhetően, egy klasszikus billentyűzet-egér kombinációhoz hasonlítva sokkal kényelmesebb a használata.

 

Multiplatform

Az RC11 multiplatformos támogatásának köszönhetően egyaránt működik PC-vel, notebook-kal, HTPC-vel, Android-os médialejátszóval, Android-os set top box-szal, tabletekkel, Android mini PC-kkel és okostévékkel is.
Az integrált távirányító gombokkal a médialejátszót lehet irányítani (kompatibilis típusoknál), a billentyűzettel egyszerűen lehet szöveget bevinni, a giroszkópos mutatóeszközzel pedig az egérmutatót lehet helyettesíteni. Csatlakoztatása rendkívül egyszerű, hiszen a vevővel gyárilag párosítva van, drivert pedig nem igényel.

 

Multifunkciós

Hasznos eszköz akár prezentációkhoz, otthoni médialejátszáshoz, játékhoz, szövegbevitelhez, internetezéshez SMART TV-n, média lejátszáshoz. A Measy RC11 air mouse-zal teljesen kiválthatja a billentyűzetet és az egeret. Kompakt kiterjedése miatt egy távirányító méretében teljes kontrollhoz juthat otthoni vagy mobil eszközei felett.
Az egérkurzor mozgása teljesen szakadozás-mentes, 120 Hz-es frissítési frekvencián történik, így akár finom vonalak rajzolása is lehetséges.

 

Praktikus

A távvezérlő aljában egy kis fiókban tárolhatja a vezeték nélküli USB vevőt, így sosem veszti majd azt el. Az eszköz 3 db. AAA méretű elemmel működik, így nem kell tölteni, és a világon bárhol használható lesz, hiszen nem kell a különböző szabványú töltőkkel vesződni.
A távvezérlő 2 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol, így energiatakarékosan tudja üzemeltetni.
Az eszköz burkolatának bevonata nem lakkozott, hanem finom felületű műanyag, így a fogása biztos, nem csúszik ki a kézből.
 

MEASY RC11 Air Mouse vezeték nélküli billentyűzet + egér

Specifikáció

Technikai specifikáció:
Funkciók:távirányító, billentyűzet, egér
Csatlakozás:vezeték nélküli 2.4G RF rádió
Kiosztás:77 gombos amerikai angol
Egér:G szenzoros mutatóeszköz
Extra funkciók:F1-F12 médialejátszó funkciógombok
Gomb élettartam:kb. 1,5 millió kattintás / db.
Áramfelvétel:21,5 mA / 20 mA (távirányító / vevő)
Visszajelző LEDVAN
Hatótávolság:kb. 10 méter
Mintavételezés:120 Hz
Méret:200 x 57 x 23,5 mm
Súly:kb. 145 g (elemek nélkül)
Csomag tartalma

  • Measy RC11 Air Mouse
  • USB vevő
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • Garanciajegy