WayteQ/CoLibri xBook-60w

xBook-60w E-Könyv olvasó

 

 

 

 

 

 

Több száz magyar nyelvű klasszikus irodalmi művel

 

 

Dumas

 

Gárdonyi

 

Jókai

 

Karinthy

 

Mikszáth

 

Petőfi

 

Puskin

 

Shakespeare

 

Verne

 

 

 

 

E Ink Pearl kijelző

 

Az xBook-60w 6” E-ink Pearl kijelzőt tartalmaz, amely tiszta, éles kontúrokkal elhatárolható szöveg és képmegjelenítést eredményez. Hosszú olvasáshoz az E-ink kijelző a megfelelő választás. Az E-ink Pearl kijelző a hagyományos LCD kijelzőkkel szemben napfényben is jól olvasható és a szemet is jobban kíméli, akár egy papírkönyv.

 

Előre telepített könyvek

 

A WayteQ és a Co.Libri eBooks együttműködésének eredményeképpen az új xBook-60w most több száz előre telepített, magyar nyelvű e-könyvvel vásárolható meg. A készülék memóriájába előre feltöltve található számos klasszikus és kötelező irodalmi mű, regények, novellák, színművek… A magyar klasszikusok, pl. Gárdonyi Géza, Jókai Mór, Mikszáth Kálmán mellett a külföldi irodalom jeles képviselői, pl. Molière, Verne, Dumas, Tolsztoj, Shakespeare számos műve is megtalálható a készüléken. A Co.Libri eBooks által kínált tartalom kizárólag a WayteQ eBook olvasókon érhető el előre telepített változatban, így a dobozból kivéve azonnal használható a készülék, hiszen tartalommal már bővel fel van töltve, köszönhetően a memórián gyárilag elhelyezett több száz e-könyvnek.

 

 

 

Akár 5,000 könyv

 

Az xBook-60w beépített tárhelyére akár 5,000 könyvet is feltölthet – ami egy könyvtár tárolókapacitása, így az otthoni könyvgyűjteményének többszörösét hordhatja magával, bárhová is menjen. Ez a kapacitás sokszorosára növelhető MicroSDHC kártya használatával.

 

 

Beépített Wi-Fi

 

Csatlakozzon Wi-Fi pontokhoz akár otthon, akár útközben. Legyen szó nyílt vagy akár zárt hálózatról az xBook-60w bármelyikhez tud csatlakozni.

 

 

 

Könnyű hordozás

 

A készülék méreteit tekintve ultra vékony és szuper könnyű. 8mm vastag, súlya mindössze 214 gramm. Olyan érzése támadhat, mintha egy novellát tartana a kezében, azonban akár egy egész könyvtárnyi kötetet hordozhat magával. A hordozhatóságot segíti a tartozékként mellékelt elegáns bőrtok, mely egyben védi is a készüléket a kisebb sérülésektől.

 

 

Kényelmi funkciók

 

Az olvasás kényelmesebbé tehető az egyéni igények szerint változtatható 24 féle betűmérettel és 5 féle betűtípussal. A lapozás automatikussá tehető, így nem kell gombot nyomni az olvasás során. Ez különösen a szövegfelolvasás funkcióval együtt használható hatékonyan, mely angolul és kínaiul áll rendelkezésre. A szöveg elrendezése a képernyőn megjelenő tartalom elforgatásával még jobban az egyéni igényekhez igazítható.

 

Képtár és zenelejátszás

 

További szolgáltatásként több funkció is használható az olvasáson kívül. Megnézhetőek a memóriában vagy memóriakártyán tárolt fotók és lejátszhatók a kedvenc zenék. A képek az E-ink kijelző miatt szürkeárnyalatosan jelennek meg.

Specifikáció

Technikai specifikáció:
Kijelző6", 800 x 600 px, 16 szürkeárnyalatos e-Ink Pearl kijelző
ProcesszorRockchip2818  600MHZ
Memória4 GB ROM, 128 MB RAM
Memória bővítésMicroSDHC kártya támogatás (max. 32 GB)
KönyvtartalomTöbbszáz magyar nyelvű klasszikus irodalmi mű
WiFiIgen
E-könyv formátumokTXT, PDF, EPUB, HTML, RTF, PB2, CHM, ZIP/RAR, DJVU, MOBI, DOC, XLS, FB2, OEB, TRC, PRC
KéprofmátumokJPG, BMP, PNG, GIF
HangfotmátumMP3, WMA, WAV, OGG
USB csatlakozásUSB 2.0
FunkciókÁllítható betűméret, forgatható kijelző, könyvjelző, felolvasás
Hang3.5mm fülhallgató kimenet
Méret174 x 126 x 8 mm
Súly214 g
AkkumulátorLithium polymer 1500 mAh
Csomag tartalma

  • WayteQ/CoLibri xBook-60w e-Könyv olvasó
  • USB kábel
  • Bőrtok
  • Felhasználói útmutató