Android ICS

A Google által fejlesztett Android operációs rendszer 4.0 (ICS) verziója a lenyűgöző képességekkel ruházza fel az xTAB-80 táblagépet. Az ICS rendszer letisztult felületet és egyszerű használatot biztosít a mindennapi igények gyors kiszolgálásának érdekében. A multitasking kényelmes használatához a korábban futtatott alkalmazások listáját külön gomb segítségével lehet elérni. A testreszabhatóság érdekében a főképernyőn megjelenő ikonok igény szerint mappákba szervezhetők, a widget-ek átméretezhetők. Könnyebben olvasható betűtípus, új lezáró képernyő, gyorsabb böngésző és még számos újdonság érhető el az Android ICS-ben. 
 

Ideális méret

A WayteQ első 8"-os kijelzővel szerelt táblagépe optimális megoldás azok számára, akik szeretik a nagyméretű képernyőt, de fontos, hogy a stabil tartáshoz elegendő legyen egyetlen kéz is. Az 1024 x 768 képpont a 4:3-as képaránnyal ideális megjelenítés a kényelmes böngészéshez és a játékokhoz is. A szimultán maximum öt érintést támogató kapacitív érintőpanel a legkifinomultabb alkalmazások számára is tökéletes beviteli eszközt jelent.

 
 

Internet egyszerűen

Az Android operációs rendszer adta lehetőségek teljeskörű kihasználása érdekében az xTAB-80 beépített WiFi-vel és mobil internet támogatással teszi lehetővé a folyamatos online kapcsolatot. A támogatott USB-s mobil internet eszközök listája a "Specifikáció" menüpontban érhető el. 
 

Beépített szenzorok

A beépített szenzorok segítségével az automatikus képernyő elforgatáson túl a játékok számtalan izgalmas lehetőséggel vértezik fel az xTAB-80 táblagépet. Az érzékelőknek köszönhetően a gyorsulás, az irány illetve elforgatás és a mágneses mező folyamatos mérése válik lehetővé.
 

Kétoldali kamera

Az xTAB-80 beépített kamerái feledhetetlenné teszik a pillanatot. A fotózáshoz kiváló választás a két megapixeles hátlapi kamera. Az Android rendszernek köszönhetően a friss felvételek néhány ujjmozdulattal továbbküldhetők az interneten keresztül. Az előlapi kamerának köszönhetően az ismerősökkel könnyedén megoszthatók az örömteli események videohiváson keresztül.
 

Modern TV

A mini HDMI kimenetnek köszönhetően tetszőleges tartalom megjeleníthető egy TV képernyőjén, legyen az egy YouTube video vagy egy saját készítésű film felvétel. Az opcionálisan megvásárolható távirányító segítségével a hagyományos TV kényelmes média központtá alakítható.
 
 
 
Specifikáció

Technikai specifikáció:
Kijelző8", 1024 x 768 px, 5 pontos kapacitív multi-touch
ProcesszorAML 8726-M3 Cortex A9 1 GHz
Memória8 GB ROM, 512 MB RAM
Memória bővítésMicroSD kártya támogatás (max. 32 GB)
OSAndroid ICS v4.0.3
WiFi802.11 b/g/n
Mobil internet3G USB dongle támogatás
SzenzorokGyorsulásmérő, Elforgatás és mágneses érzékelő (digitális iránytű)
Kamera2 MP hátsó, 0.3 MP első
USB csatlakozásUSB 2.0
TV kimenetmini HDMI csatlakozó felület
HangBeépített hangszóró, Mikrofon, 3.5mm fülhallgató kimenet
TávirányítóInfra távirányító támogatás
Méret212 x 150 x 10 mm
Súly~450 g
AkkumulátorLithium


 

 

A gyártó által támogatott USB modemek:
(Az azonos típusú modelleknél eltérő hardver illetve szoftver verziók létezhetnek, melyek befolyásolhatják a Tablet PC-vel való együttműködést.)Támogatott USB-s 3G modemek
GYÁRTÓTÍPUSSZABVÁNY
HUAWEIEC1261EVDO
ZTEMF637WCDMA
ZTEMF633WCDMA
ZTEMF110WCDMA
HUAWEIE1820-0WCDMA
HUAWEIE220WCDMA
HUAWEIE1750WCDMA
HUAWEIE153u-1WCDMA
HUAWEIE156GWCDMA
HUAWEIE160WCDMA
HUAWEIE173WCDMA
HUAWEIE174WCDMA
Csomag tartalma

  • WayteQ xTAB-80 Tablet PC
  • Hálózati töltő
  • USB kábel
  • USB OTG kábel
  • Felhasználói útmutató