Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró (US verzió)

KÉK és ARANY színben

xiaomi mi bluetooth hangszoto us bt001

ZENE MOZGÁSBAN

Az audiofileknek készült Mi Bluetooth hangszóró kiemelkedő hangminőséget és többfajta zenelejátszási módot biztosít. Kompatibilis okostelefonokkal, táblagépekkel, TV-kkel, laptopokkal, stb. Stílusos, formatervezett és mind hangerővel, mind energiával rendesen meg van pakolva. A legjobb mód rá, hogy elmerülj a zenehallgatásban, bárhol vagy és bárhová mész is.

 

xiaomi mi bluetooth hangszoro bt

 

xiaomi mi bluetooth hangszoro aux

 

xiaomi mi bluetooth hangszoro hf

 Bluetooth támogatás  AUX bemenet támogatás Kihangosító funkció támogatása 

ERŐ ÉS ENERGIA A LEJÁTSZÁSI LISTÁKHOZ

Könnyű és kompakt – a Mi Bluetooth hangszóró mindössze 270 grammot nyom, és beépített akkumulátorában akár 8 órára elegendő energiát képes eltárolni egyetlen töltéssel. Ez bőven elegendő akár kiránduláshoz, akár táncpróbákra, lazításhoz és még többre is.

VEZETÉK NÉLKÜLI KIHANGOSÍTÓ TELEFONHÍVÁSOKHOZ

Szabadítsd fel a kezeidet, intézd hívásaidat a kihangosító funkcióval, a beépített mikrofon segítségével. A Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró megállítja a zenelejátszást bejövő hívás esetén. Csak nyomd meg a PLAY ► gombot a kihangosító módba való lépéshez.

TELJESEN FÉM HÁZ ÉS VIBRÁLÓ SZÍNEK

Igazi szaktudás rejlik a részletekben. A sima fém váz a CNC megmunkálás után homokfúváson, lézergravírozáson és két réteg anodizált oxid festék rétegen megy keresztül a gyártásfolyamat során, ezért van ennyire finom felülete és kellemes fogása.

NAGY HANG, KIS MÉRET

Kiváló minőségű, sztereó hang 90dB(A) @0.5m

xiaomi mi bluetooth hangszoro t001 xiaomi mi bluetooth hangszoro t002
   

Kettős 36 mm-es meghajtók NdFeB mágnes

-
A két beépített hangszóró egység erős NdFeB mágnest használ, párosítva a Ferrotec FRM4005 Ferrofluid hűtési technológiával és fekete, anodizált alumíniumoxid ötvözet membránnal, így a zene minősége gazdagabb és teltebb. A Mi Bluetooth hangszóró által lefedett terület egy HiFi rendszeréhez hasonlítható. Kiváló hangminőségű zenét hallgathatsz, akár kint, akár bent.
 

Kétszínű, fröccsöntött integrált basszus radiátor


-
A beépített basszus radiátor kétszínű fröccsöntést alkalmaz a hang még eredetibb visszaadásához, a zene még átütőbb lejátszásáért és a felejthetetlen zenei élményért.
A szomszédos műanyag alkatrészek szokványos elrendezésűek a még jobb csillapítás érdekében. A komponensek összetétele biztosítja a kiváló magas-, közép-, és mély hangokat.

 

AVNERA AV3102 ERŐSÍTŐ CSÚCSMODELL SYSTEM-ON-CHIP (SOC)

xiaomi mi bluetooth hangszoro t003Az Avnera AV3202 chip gyönyörű és kiegyensúlyozott hangot biztosít és maximálisan 19 PEQ igazítást és 12 szintű DRC-t támogat.
Alumínium ötvözet membrán ellenálló a magasabb szintű akusztikai nyomás eléréséhez és kristálytiszta magas hangokat ad.

Még alacsony akkumulátor töltöttségnél is tud a Mi Bluetooth hangszóró teljes hangerőn üzemelni, tiszta és éles hang mellett.

DÍJAK ÉS ELISMERÉSEK:

xiaomi mi bluetooth hangszoro rd xiaomi mi bluetooth hangszoro ch xiaomi mi bluetooth hangszoro gd

xiaomi mi bluetooth hangszoto us 04

Specifikáció

Méret: 168 x 58 x 24,5 mm
Tömeg: 270 g
Kimeneti teljesítmény:  (-10dB):85Hz - 20KHz
 Akumulátor: 1500 mAh 3.8V
 Akumulátor töltés:  ~ 2 óra
Üzemidő:  Kb. 8 óra egy töltéssel 
Töltés:   5V / 2A hálózati vagy autós töltőről (nem tartozék)
Csatlakozó: MicroUSB (kábel nem tartozék)
Működési hőmérésklet:  0°C - 45°C 
Galéria

Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró (US verzió) Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró (US verzió) Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró (US verzió) Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró (US verzió) Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró (US verzió)
Csomag tartalma

  • Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró
  • Hordtok
  • Használai útmutató