SJCAM SJ DASHCAM

Autós menetrögzítő kamera

   sjcam logo new 820 300dpiSJ DASH autós menetrögzítő kamera

sjcam-sj-dashcam-t01.jpg

 

 

sj-dash-cam-t01.png sj-dash-cam-t02.png sj-dash-cam-t03.png sj-dash-cam-t04.png sj-dash-cam-t05.png sj-dash-cam-t06.png
 F2.0 apertúra  WiFi  1080p  140°-os
látószög
 IMX323
szenzor
 Éjszakai
üzemmód

 

VIGYÁZ ÉS FIGYEL, BÁRMERRE IS JÁRSZ

Bemutatjuk az első autós menetrögzítő kameránkat, az SJDASH-t. Az elegáns házba bújtatott, SONY IMX323 képszenzorral ellátott kamera kiváló teljesítmény nyújt nappal és éjszaka is. Az autóba utólag rendkívül egyszerűen beépíthető a mellékelt tartozékok segítségével.
A felvétel minden motorindításkor elindul, és ha leparkoltál és leállítottad a motort. leáll.

 

sj-dash-cam-t07.pngCONNECTED SMART DASHCAM

A készüléket WiFi adapterrel szereltük fel, így az okostelefonoddal könnyedén csatlakozhatsz rá. Minden beállítást elvégezhetsz, anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod a kamerához.
Az okos funkciókkal pl. rögzíthetsz képet, és rögtön továbbíthatod telefonodról, vagy megoszthatod az ismert social media felületeken.

 

KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉG ÉS ÉJSZAKAI TELJESÍTMÉNY

A beépített, nagy fényérzékenységű SONY IMX323 CMOS képszenzor mind nappal, mind éjszaka kiemelkedő teljesítményt nyújt. A 1080p FullHD felbontásnak köszönhetően minden képkocka jó minőségű lesz. A 140°-os látószögű lencse széles vizuális lefedettséget biztosít. A kép kevésbé lesz torz, de így is elég egy háromsávos út teljes befogására.

 

sj-dash-cam-t08.png

sj-dash-cam-t09.png

sj-dash-cam-t10.png

SONY IMX323 szenzor F2.0 nagy apertúra 140°-os, széles látószög

 

BIZTONSÁGOS MŰKÖDÉS

Az SJDASH egy kondenzátort használ az áramellátás biztosítására és a normál működés megőrzéséhez meleg és napos környezetben. Ez a technológia – a Lihium-Ion akkumulátorokkal szemben – rugalmasabb használatot és hosszabb élettartamot eredményez.

 

sj-dash-cam-t11.pngÜTKÖZÉSÉRZÉKELÉS

A videó rögzítés szakaszosan működik, így a memóriakártyán az elmúlt órák eseményei mindig megtalálhatók.
A beépített gravitációs szenzor segítségével, ütközés esetén az éppen aktuális – tehát az ütközést rögzítő – videó fájl zárolásra kerül, így a kamera, további felvételek készítése közben nem tudja felülírni ezt a fájlt, így a későbbiekben felhasználhatod az eset tisztázása érdekében, vagy magáncélból. 

sj-dash-cam-t12.pngKÖNNYŰ BEÉPÍTHETŐSÉG

A mellékelt tartozékokkal a beépítés pofonegyszerű. A tapadókorongos tartót rögzítsd a tükör mellé, hosszú USB kábel vezesd el körben, az oszlop műanyag burkolata alá bújtatva, majd csatlakoztasd a szivargyújtó töltőbe.

A dobozban lévő USB-s töltő dupla USB kimenettel rendelkezik, így a telefonodat, vagy a GPS-eset töltheted útközben, párhuzamosan az SJDASH használatával.

 

sj-dash-cam-t15.png

 

sj-dash-cam-t13.pngNAGYSZERŰ MINŐSÉG ÉS ÖSSZESZERELÉS

Az elegáns, formatervezett külsővel rendelkező SJDASH bármilyen autóba illeszkedik. A minőségi, CNC megmunkálású alumíniumkeret és optikagyűrű masszívan össze van rakva, hogy bírja a mindennapi igénybevételt.
A nagyméretű, 3”-os, színes, nagy fényerejű LCD kijelző a kamera dísze, alulról érintőgombok határolják, amelyekkel nagyn egyszerű a készülék bármely beállításának az elérése.

A készülék dizájn-jához illeszkedő, merész formatervezésű, innovatív tartó keret és tapadókorong minden szögben állítható, így a kamera által befogott kép könnyedén változtatható. A kábel könnyedén eltüntethető, így az autó belső terének esztétikája makulátlan marad.

 

 

EREDETISÉGVIZSGA – MOST NEM AZ AUTÓDON

A készülék dobozán lévő, lekaparható biztonsági matricán lévő sorszám alapján megbizonyosodhatsz róla, hogy eredeti SJCAM készüléket vásároltál.
A weboldalunkon https://sjcam.com/security-check ellenőrizheted a készülék eredetiségét. Légy óvatos! Rengeteg hamis SJCAM feliratú kamera kapható. Csak eredeti terméket vásárolj!

 

Specifikáció

Képfelbontás: 1920x1080 FullHD
Chipset: SJCAM A7-10 (NTK96658)
Szenzor 2 megapixel SONY IMX323
Kijelző 3” színes LCD
WiFi: Igen
Akku: Nincs, kondenzátor
Anyag: Ipari PC/ABS műanyag + alumínium
Videó felbontás: 1080P FullHD 1920x1080 / 30fps
Vezérlés: Érintőgombok
Tápellátás:

MicroUSB port - 5V/2A

Rögzítés: MicroSD memóriakártya max. 64GB
Extrák:

Magyar nyelvű menü, szakaszos felvételkészítés, WDR széles dinamikatartomány, mozgásérzékelés, gravitációs szenzor

Tömeg: 70g
Méret: 84,5 x 52 x 14 mm
Galéria

SJCAM SJ DASHCAM SJCAM SJ DASHCAM SJCAM SJ DASHCAM SJCAM SJ DASHCAM SJCAM SJ DASHCAM SJCAM SJ DASHCAM SJCAM SJ DASHCAM SJCAM SJ DASHCAM
Csomag tartalma

  • SJDASH autós kamera
  • 3,5 méteres USB kábel
  • Tapadókorongos tartó kar
  • 2XUSB szivargyújtó töltő
  • Használati útmutató
  • Jótállási jegy (1 év)