Tronsmart MARS G02

Bluetooth/WiFi játékvezérlő

tronsmart mars g02 bluetooth wifi jatekvezerlo t0

 

FEDEZT FEL A JÁTÉKOK VILÁGÁT

Majdnem minden játék sokkal élvezetesebb játékvezérlővel játszva – ezt mindenki tudja. Élvezd ezen túl a tökéletes játékélményt a mobiltelefonodon vagy a táblagépeden a jobbnál-jobb játékokat a Tronsmart vezeték nélküli játékvezérlővel.

tronsmart mars g02 bluetooth wifi jatekvezerlo t01

KETTŐS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Egyszerű váltás a Bluetooth és a 2.4 GHz vezeték nélküli kapcsolat között. Mellékeljük az USB vevőt a dobozban, amelyet egyszerűen csak csatlakoztatnod kell a számítógépedhez, játékkonzolodhoz, set-top boxodhoz, médialejátszódhoz vagy okostévédhez, és máris hatalmas játékélményben lehet részed. Bluetooth-on egyszerűen csatlakoztatható a játékvezérlő különböző mobil eszközökhöz, pl. okostelefon, tablet.

SZÉLESKÖRŰ KOMPATIBILITÁS ÉS HOSSZÚ ÜZEMIDŐ

Kompatibilis Android 4.0 vagy újabb, Windows 7 / Vista / 8 / 10 és PlayStation™ 3 rendszerekkel. A beépített, microUSB kábellel tölthető akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 50 óra játékidőt is biztosít. Az univerzális, kihajtható okostelefon tartóval kényelmesen játszhatók a mobilos játékok. A tartó 90 és 135°-ban állítható és 3,5-6” képernyő méretig fogadja a telefonokat

tronsmart mars g02 bluetooth wifi jatekvezerlo t02KÉNYELMES HASZNÁLAT

A gumírozott felület és a beépített, kettős vibramotor kiemelkedő játékélményt biztosít. A Mars G02-es játékvezérlő kiváló összeszerelési minőséget és könnyen tanulható, intuitív, pontos kezelőszerveket tudhat a magáénak.

XIAOMI MI BOX 3

A Tronsmart Mars G02 kiváló párost alkot a Xiaomi Mi Box 3 androidos set-top box-szal és médialejátszóval. Bluetooth-on egyszerűen csatlakoztatható a játékvezérlő (így az USB port szabadon marad).

 

Specifikáció

Modellszám: Mars G02
Csatlakozás: 2.4 GHz + Bluetooth
Hatótávolság: 10 méter
Plug&Play: Támogatott
Akkumulátor: Beépítettm 700 mAh
Üzemidő: Kb. 50 óra
Vibráció: Kettős motor
Kompatibilitás: Android 4.0+ / Windows 7 / Vista / 8 / 10, Sony Playstation 3
Méret: 60 x 60 x 18,4 mm
Tömeg:

38,6 g

Galéria

Tronsmart MARS G02 Bluetooth/WiFi Game Controller Tronsmart MARS G02 Bluetooth/WiFi Game Controller Tronsmart MARS G02 Bluetooth/WiFi Game Controller Tronsmart MARS G02 Bluetooth/WiFi Game Controller Tronsmart MARS G02 Bluetooth/WiFi Game Controller
Csomag tartalma

  • Mars G02 játékvezérlő
  • USB WiFi vevőegység
  • MicroUSB töltő kábel
  • Használati útmutató
tronsmart mars g02 bluetooth wifi jatekvezerlo 7