SJCAM SJ DASH+ GPS

Autós menetrögzítő kamera

sjcam logo new

SJ DASH+ GPS
autós menetrögzítő kamera

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t01

 adas  nigh mode  gps  7layer lense
ADAS Éjszakai mód GPS (opcionális) 7 rétegű lencse
 aperture  view angle  g sensor  wifi
F1.33 apertúra 160°-os látószög G-szenzor Beépített WiFi

MENET KÖZBEN VIGYÁZ ÉS FIGYEL, BÁRMERRE IS JÁRSZ

Az új SJ DASH+ GPS autós menetrögzítő fedélzeti kamera az SJ DASH+ továbbfejlesztett változata. Az autóba utólag rendkívül egyszerűen beépíthető a mellékelt tartozékok segítségével. A felvétel minden motorindításkor elindul, és ha leparkoltál és leállítottad a motort, leáll.

A fejlett, nagy sebességű képfeldolgozó processzor, a fényerős lencse és a Sony képérzékelő együttese alkotja az SJ DASH+ GPS autós kamerát, amely nappal és éjszaka is kiváló minőségű képet rögzít, akár 60 képkocka / másodperces sebességgel. A hasznos okos-funkciókkal felvértezett menetrögzítő elegáns kialakítású és könnyen beszerelhető szinte bármilyen autóba vagy haszongépjárműbe.

 

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t02

1080P FULLHD 60 FPS – KRISTÁLYTISZTA KÉPEK

Rögzítsd a videókat hihetetlen részletességgel és tökéletes kontraszttal a magas dinamikatartományú (HDR) felvételnek köszönhetően, FullHD-ban. A kamera képes 60 képkocka/másodperc sebességgel rögzíteni, amely nagyobb sebességnél biztosítja a szakadozás-mentes, folyamatos képet.

 

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t03


ADAS

Az SJCAM SJ DASH+ GPS kamerát felszereltük az ADAS (Advanced Driver Assistance Systems – továbbfejlesztett vezetés-segítő rendszer), amely növeli az utazás biztonságát. Az SJ DASH+ GPS valós idejű, intelligens sávelhagyás-észlelést biztosít az ütközések és balesetek megelőzése érdekében.

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t03 2

 

CONNECTED SMART DASHCAM

A készüléket WiFi adapterrel szereltük fel, így az okostelefonoddal könnyedén csatlakozhatsz rá. Minden beállítást elvégezhetsz, anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod a kamerához. Az okos funkciókkal pl. rögzíthetsz képet, és rögtön továbbíthatod telefonodról, vagy megoszthatod az ismert social media felületeken. Irányíthatod a kamerát, anélkül, hogy hozzá kelljen érned.
Elindíthatod és megállíthatod a felvételt, átküldheted a felvételt a mobilodra vagy megnézheted őket valós időben, sőt, a kamera élőképét élőben is megoszthatod!
 

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t05

 

KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉG ÉS ÉJSZAKAI TELJESÍTMÉNY

A beépített, nagy fényérzékenységű SONY IMX291 CMOS képszenzor mind nappal, mind éjszaka kiemelkedő teljesítményt nyújt. A 1080p FullHD felbontásnak köszönhetően minden képkocka jó minőségű lesz. Az SJ DASH+ GPS Super Night-Vision technológiát használ a még tökéletesebb éjszakai felvételekért. A 7 rétegű lencsebevonat csökkenti a torzítást a felvétel alatt. A kiemelkedő, 160°-os látószögű lencse széles vizuális lefedettséget biztosít. A kép kevésbé lesz torz, de így is elég egy három-, négysávos út teljes befogására.
 

 sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t06  sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t07  sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t08
SONY IMX291 szenzor F1.33 nagy apertúra 160°-os, széles látószög

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t09


VALÓS IDEJŰ GPS ADATRÖGZÍTÉS

A jármű pozíciója, helyzete és menetiránya valós időben megjelenik a GPS használatával (A GPS antenna alaptartozék). A vezető valós idejű információt kap az előtte lévő útszakaszról, kereszteződésekről, rámpákról és más út-tulajdonságokról a megfelelően informált és biztonságos vezetés érdekében (nem minden régióban működik).

Az ingyenesen letölthető SJCAM DVR PLAYER lejátszó Windows alkalmazást telepítve, és a videó fájlokat azon lejátszva (amennyiben rögzítésre került) megjelenik a GPS pozíció is, sőt, térképen követhető a gépjármű megtett útja az eltárolt GPS pozíciós adatok alapján (Google Maps támogatás, internetkapcsolat szükséges a térképadatok letöltéséhez).

sjcam-sjdash-plus-gps-t09.jpg

BIZTONSÁGOS MŰKÖDÉS

Az SJ DASH+ GPS egy kondenzátort használ az áramellátás biztosítására és a normál működés megőrzéséhez meleg és napos környezetben. Ez a technológia – a Lihium-Ion akkumulátorokkal szemben – rugalmasabb használatot és hosszabb élettartamot eredményez.
 

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t10ÜTKÖZÉSÉRZÉKELÉS

A videó rögzítés szakaszosan működik, így a memóriakártyán az elmúlt órák eseményei mindig megtalálhatók. A beépített gravitációs szenzor segítségével, ütközés esetén az éppen aktuális – tehát az ütközést rögzítő – videó fájl zárolásra kerül, így a kamera, további felvételek készítése közben nem tudja felülírni ezt a fájlt, így a későbbiekben felhasználhatod az eset tisztázása érdekében, vagy magáncélból.
 

 

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t11KÖNNYŰ BEÉPÍTHETŐSÉG

A mellékelt tartozékokkal a beépítés pofonegyszerű. A tapadókorongos tartót rögzítsd a tükör mellé, hosszú USB kábel vezesd el körben, az oszlop műanyag burkolata alá bújtatva, majd csatlakoztasd a szivargyújtó töltőbe. A dobozban lévő USB-s töltő dupla USB kimenettel rendelkezik, így a telefonodat, vagy a GPS-eset töltheted útközben, párhuzamosan az SJ DASH+ GPS használatával.


 

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t12

NAGYSZERŰ MINŐSÉG ÉS ÖSSZESZERELÉS

Az elegáns, formatervezett külsővel rendelkező SJ DASH+ GPS bármilyen autóba illeszkedik. A minőségi, CNC megmunkálású alumíniumkeret és optikagyűrű masszívan össze van rakva, hogy bírja a mindennapi igénybevételt.
A nagyméretű, 3”-os, színes, nagy fényerejű LCD kijelző a kamera dísze, alulról érintőgombok határolják, amelyekkel nagyn egyszerű a készülék bármely beállításának az elérése.
A készülék dizájn-jához illeszkedő, merész formatervezésű, innovatív tartó keret és tapadókorong minden szögben állítható, így a kamera által befogott kép könnyedén változtatható. A kábel könnyedén eltüntethető, így az autó belső terének esztétikája makulátlan marad.

 

 

 

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t13

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t14

EREDETISÉGVIZSGA – MOST NEM AZ AUTÓDON

A készülék dobozán lévő, lekaparható biztonsági matricán lévő sorszám alapján megbizonyosodhatsz róla, hogy eredeti SJCAM készüléket vásároltál. A weboldalunkon https://sjcam.com/security-check ellenőrizheted a készülék eredetiségét. Légy óvatos! Rengeteg hamis SJCAM feliratú kamera kapható. Csak eredeti terméket vásárolj!

sjcam sj dash plus GPS autos menetrogzito t15

Specifikáció

Képfelbontás: 1920x1080 FullHD
Chipset: Novatek NTK96660
Szenzor: 2 megapixel SONY IMX291
Lencse:  7 rétegű, f/1.33 nagy fényerejű
Látószög: 160°
Kijelző: 3” színes LCD
WiFi:  Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4GHz
Akku: Nincs, kondenzátor
GPS:  Mellékelt GPS-es töltő kábellel
Anyag: Ipari PC/ABS műanyag + alumínium
Videó felbontás:  1080P FullHD 1920x1080 / 60fps
Vezérlés:  Érintőgombok vagy App
Tápellátás:   MicroUSB port - 5V/2A
Rögzítés:    MicroSD memóriakártya max. 64GB
Extrák:  Magyar nyelvű menü, szakaszos felvételkészítés, WDR széles dinamikatartomány, mozgásérzékelés, gravitációs szenzor, opcionális GPS.
Tömeg:  70g
Méret: 84,5 x 52 x 14 m
Galéria

SJCAM SJ DASH+ GPS Autós menetrögzítő kamera SJCAM SJ DASH+ GPS Autós menetrögzítő kamera SJCAM SJ DASH+ GPS Autós menetrögzítő kamera SJCAM SJ DASH+ GPS Autós menetrögzítő kamera SJCAM SJ DASH+ GPS Autós menetrögzítő kamera SJCAM SJ DASH+ GPS Autós menetrögzítő kamera
Csomag tartalma

  • SJ DASH+ GPS autós kamera
  • GPS antenna
  • 3,5 méteres USB kábel
  • Tapadókorongos tartó kar
  • 2XUSB szivargyújtó töltő
  • Használati útmutató
  • Jótállási jegy (1 év)